loading
Genco trade srl intersport

Actualizat la 29/12/2021

Cumpărarea genco trade srl online este mai ușoară ca niciodată. Avem sute de magazine online care ne permit să facem cumpărături rapid și convenabil.

Top 10 genco trade srl intersport - Cumparaturi online

Covor bucatarie SAM Art 3 , 50x80 cm, grosime 3.5 mm, 1000g/mp, 100% poliamida, suport latex, model Home Sweet Home

Covor bucatarie SAM Art 3 Santos , 80x300 cm, grosime 3.5 mm, 1000g/mp, 100% poliamida, suport latex, model Mozaic

Cartus cerneala HP ink advantage 655, CZ109AE, Black

Covor bucatarie Brill , 80X300 cm , grosime 2.5 mm, tip printed, poliester, lavabil, antiderapant, gramaj 1000g/mp , model pietre gri

Televizor LG 43UP75003LF, 108 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED, Clasa G

Covor bucatarie SAM Art 3 , 50x80 cm, grosime 3.5 mm, 1000g/mp, 100% poliamida, suport latex, model Home

Covor bucatarie Brill Simo , 50x80 cm , grosime 2.5 mm, tip printed, poliester, aspect lucios, lavabil, antiderapant, gramaj 750g/mp , model condimente mici

Covor interior Brill Charo , 80x200 cm , neplusat, grosime 2.5 mm, tip printed, aspect lucios, lavabile, poliester, antiderapant, gramaj 750g/mp, model condimente paralele

Covor copii Shaggy tip blanita, model inima, poliester 100%, 70x80cm, gramaj 1400g/mp, dos antislip PVC cu puncte, model roz

Cartus cerneala HP ink advantag 652, F6V25AE, Negru

Covor bucatarie SAM Art 3 ,65x135 cm, grosime 3.5 mm, 1000g/mp, 100% poliamida, suport latex, model Coffe Time

Covor bucatarie Brill Noya , 80X300 cm , neplusat, grosime 2.5 mm, tip printed, aspect lucios, lavabile, poliester, antiderapant, gramaj 1000g/mp , model caramizi grej

Covor copii Memory Foam 100x160cm, compozitie spuma cu memorie, gramaj 1700g, antiderapant, poliester, model bej

Covor copii SAM Art Kids 20 ,100x170 cm, grosime 3.5 mm, 1000g/mp, 100% poliamida, suport latex, model savana

Faptul că dispuneți de întregul catalog Intersport reprezintă un mare avantaj. Accesul la cele mai bune oferte în fiecare lună ne permite nu numai să economisim, ci și să fim la curent cu ultimele noutăți.

Iată câteva lucruri de care trebuie să țineți cont pentru a vă face experiența de cumpărare online cât mai plăcută.

 1. Ce produse căutați?

  Atunci când faceți cumpărături online, este esențial să știți ce produse căutați. Dacă doriți să faceți o achiziție generală, probabil că va trebui să vizitați mai multe site-uri diferite pentru a vedea care vă oferă cel mai bun preț. Cu toate acestea, dacă vă gândiți la un anumit produs, îl puteți căuta direct pe site-uri precum Emag sau Olx.

 2. Cât de mult sunteți dispus să cheltuiți?

  De asemenea, este important să știți câți bani sunteți dispus să cheltuiți pentru achiziția dumneavoastră. Dacă aveți de gând să cumpărați genco trade srl, nu veți merge din magazin în magazin până când veți găsi cel mai mic preț posibil. Pe de altă parte, dacă doriți cel mai ieftin produs, probabil că veți căuta online și veți vedea că prețurile sunt mult mai competitive.

 3. Care este obiectivul tău?

  Ce doriți să obțineți cu achiziția dvs. online? Este pentru dvs. sau ca un cadou pentru altcineva? Dacă doriți să oferiți un cadou bun, puteți alege dintre cele mai bune produse de pe piață și, de asemenea, puteți descoperi modele noi, inovatoare și originale pe care nu le puteți găsi în magazinele tradiționale din orașul în care locuiți. Dacă doriți să cumpărați ceva pentru dumneavoastră, puteți face acest lucru și online și puteți găsi cele mai bune prețuri fără a ieși din casă.

 4. De unde cumpăr?

  Odată ce v-ați decis să faceți cumpărături online, trebuie să alegeți de unde veți face cumpărăturile: ce mărci sunt de încredere, unde există oferte interesante, unde găsiți cele mai bune oferte? Puteți găsi toate acestea cu ușurință dacă vizitați paginile de pe portalul nostru. Avem informații despre cele mai recente promoții disponibile online. De asemenea, puteți alege între diferite opțiuni: în funcție de tipul de produs pe care doriți să îl cumpărați (de exemplu, haine sau electrocasnice), există site-uri dedicate exclusiv acestui tip de căutare.

 5. Cum se plătește?

  Sunt disponibile metodele de plată pe care le doriț i/ căutați? Există mai multe opțiuni, în funcție de site-ul pe care îl alegeți. De exemplu, pe unele site-uri puteți plăti cu cardul de credit sau de debit fără a fi nevoie să vă înregistrați mai întâi.

 6. Cum îmi expediați comanda?

  Deși ideea de a face cumpărături online este simplă, există întotdeauna detalii importante care trebuie luate în considerare înainte de a face tranzacția finală: În multe cazuri, produsele vândute online sunt livrate prin poștă. Cu toate acestea, există multe magazine online care oferă servicii de livrare mai aproape de dumneavoastră (de exemplu, livrare la domiciliu). - Cât timp am la dispoziție pentru a returna produsul? Cele mai multe site-uri web oferă o perioadă de garanție pentru a schimba sau returna produsul dacă nu sunteți mulțumit de achiziția dumneavoastră.

 7. Care sunt costurile suplimentare?

  Nu este important doar să știți cât veți cheltui pentru achiziția dvs., ci și cât veți cheltui dincolo de prețul produsului. De exemplu, dacă aveți de gând să cumpărați genco trade srl intersport online, ar trebui să știți la cât se ridică taxele și costul total al transportului.

 8. Care sunt condițiile de transport?

  Este important să citiți în detaliu condițiile de expediere înainte de a efectua tranzacția finală. Aceste condiții includ, de obicei, detalii cum ar fi termenul limită pentru primirea comenzii și modul în care se va face livrarea (de exemplu: dacă este vorba de un pachet mic, acesta poate fi trimis prin poștă; dacă este vorba de un pachet mare, acesta va fi trimis prin curier).

 9. Există garanții suplimentare?

  Adesea, este posibil să obținem garanții suplimentare pentru achizițiile noastre online: unele magazine oferă un serviciu post-vânzare și vă oferă posibilitatea de a le contacta direct pentru a rezolva orice problemă care ar putea apărea în legătură cu achiziția dumneavoastră.

 10. Ce măsuri trebuie să iau dacă există o problemă cu achiziția mea?

  După ce ați făcut achiziția online și produsul ajunge la dumneavoastră acasă, trebuie să verificați cu atenție toate etichetele și să vă asigurați că totul este ambalat corect și gata de utilizare. Dacă descoperiți probleme în timpul inspecției inițiale, anunțați imediat vânzătorul; acesta vă va ajuta, de obicei, să le rezolvați fără costuri suplimentare.

Acestea sunt recomandările noastre pentru atunci când faceți o achiziție de la genco trade srl intersport. Acestea sunt produse din catalogul Intersport, dar cumpărate online și de la Emag, așa că nu aveți cum să greșiți.

Alte promoții săptămânale de la Intersport