loading
Jysk fete de saltele

Actualizat la 29/12/2021

Cumpărarea fete de saltele online este mai ușoară ca niciodată. Avem sute de magazine online care ne permit să facem cumpărături rapid și convenabil.

Top 10 jysk fete de saltele - Online Catalog

Saltea patut copii si bebelusi fibra de cocos, husa detasabila si lavabila MyKids Cocos Confort II 130x70X12 cm

Saltea Ortopedica Sleepmode Diamond Delux, 160x200, cu doua fete, cu arcuri nano pocket, 24 cm

Saltea ortopedica HEA HOME MEMORY QUEEN, 200x220x22 cm, spuma poliuretanica cu memorie, tricot matlasat, doua fete de confort, banda aerisire 3D, ferma

Saltea superortopedica, SalteRo, 140x200x24 cm, reversibila, cu plasa de arcuri, fermitate tare

Saltea Superlux Ortopedica, H 26 Cm, 140 X 190 Cm, Structura De Arcuri Hercule, Material De Acoperire Bumbac Matlasat Cu Material Siliconat

Saltea ortopedica HEA HOME MEMORY FOAM, 200x200x30 cm, spuma poliuretanica cu memorie, doua fete de confort, banda aerisire 3D, extra ferma

Saltea ortopedica Gin Gin Flex Arcuri Premium, 100x200x24 cm, cu plasa de arcuri bonell si spuma poliuretanica nedeformabila, 2 fete, sistem de aerisire, fermitate medie

Saltea Ortopedica Sleepmode Diamond Dreams Delux, cu fermoar, 140x200, cu doua fete, 24 cm

Saltea patut copii si bebelusi fibra de cocos, husa detasabila si lavabila MyKids Cocos Confort I 90x40x5 cm

Saltea Norisor cu 2 fete 160 x 80 cm

Saltea ortopedica HEA HOME POCKET AVA, 160x200x23 cm, cu arcuri individuale, doua fete de confort, material jakard antibacterian, ferma

Saltea ortopedica MPT Torino, 160x200x20cm, cu plasa de arcuri, reversibila, sistem aerisire, fermitate medie

Saltea pentru copii MyKids Cocos Confort II 110x70x8 cm fibra de cocos, husa detasabila si lavabila microfibra

Saltea ortopedica MPT, 120x200x20 cm, cu plasa de arcuri, fermitate medie

Faptul că dispuneți de întregul catalog JYSK reprezintă un mare avantaj. Accesul la cele mai bune oferte în fiecare lună ne permite nu numai să economisim, ci și să fim la curent cu ultimele noutăți.

Iată câteva lucruri de care trebuie să țineți cont pentru a vă face experiența de cumpărare online cât mai plăcută.

 1. Ce produse căutați?

  Atunci când faceți cumpărături online, este esențial să știți ce produse căutați. Dacă doriți să faceți o achiziție generală, probabil că va trebui să vizitați mai multe site-uri diferite pentru a vedea care vă oferă cel mai bun preț. Cu toate acestea, dacă vă gândiți la un anumit produs, îl puteți căuta direct pe site-uri precum Emag sau Olx.

 2. Cât de mult sunteți dispus să cheltuiți?

  De asemenea, este important să știți câți bani sunteți dispus să cheltuiți pentru achiziția dumneavoastră. Dacă aveți de gând să cumpărați fete de saltele, nu veți merge din magazin în magazin până când veți găsi cel mai mic preț posibil. Pe de altă parte, dacă doriți cel mai ieftin produs, probabil că veți căuta online și veți vedea că prețurile sunt mult mai competitive.

 3. Care este obiectivul tău?

  Ce doriți să obțineți cu achiziția dvs. online? Este pentru dvs. sau ca un cadou pentru altcineva? Dacă doriți să oferiți un cadou bun, puteți alege dintre cele mai bune produse de pe piață și, de asemenea, puteți descoperi modele noi, inovatoare și originale pe care nu le puteți găsi în magazinele tradiționale din orașul în care locuiți. Dacă doriți să cumpărați ceva pentru dumneavoastră, puteți face acest lucru și online și puteți găsi cele mai bune prețuri fără a ieși din casă.

 4. De unde cumpăr?

  Odată ce v-ați decis să faceți cumpărături online, trebuie să alegeți de unde veți face cumpărăturile: ce mărci sunt de încredere, unde există oferte interesante, unde găsiți cele mai bune oferte? Puteți găsi toate acestea cu ușurință dacă vizitați paginile de pe portalul nostru. Avem informații despre cele mai recente promoții disponibile online. De asemenea, puteți alege între diferite opțiuni: în funcție de tipul de produs pe care doriți să îl cumpărați (de exemplu, haine sau electrocasnice), există site-uri dedicate exclusiv acestui tip de căutare.

 5. Cum se plătește?

  Sunt disponibile metodele de plată pe care le doriț i/ căutați? Există mai multe opțiuni, în funcție de site-ul pe care îl alegeți. De exemplu, pe unele site-uri puteți plăti cu cardul de credit sau de debit fără a fi nevoie să vă înregistrați mai întâi.

 6. Cum îmi expediați comanda?

  Deși ideea de a face cumpărături online este simplă, există întotdeauna detalii importante care trebuie luate în considerare înainte de a face tranzacția finală: În multe cazuri, produsele vândute online sunt livrate prin poștă. Cu toate acestea, există multe magazine online care oferă servicii de livrare mai aproape de dumneavoastră (de exemplu, livrare la domiciliu). - Cât timp am la dispoziție pentru a returna produsul? Cele mai multe site-uri web oferă o perioadă de garanție pentru a schimba sau returna produsul dacă nu sunteți mulțumit de achiziția dumneavoastră.

 7. Care sunt costurile suplimentare?

  Nu este important doar să știți cât veți cheltui pentru achiziția dvs., ci și cât veți cheltui dincolo de prețul produsului. De exemplu, dacă aveți de gând să cumpărați jysk fete de saltele online, ar trebui să știți la cât se ridică taxele și costul total al transportului.

 8. Care sunt condițiile de transport?

  Este important să citiți în detaliu condițiile de expediere înainte de a efectua tranzacția finală. Aceste condiții includ, de obicei, detalii cum ar fi termenul limită pentru primirea comenzii și modul în care se va face livrarea (de exemplu: dacă este vorba de un pachet mic, acesta poate fi trimis prin poștă; dacă este vorba de un pachet mare, acesta va fi trimis prin curier).

 9. Există garanții suplimentare?

  Adesea, este posibil să obținem garanții suplimentare pentru achizițiile noastre online: unele magazine oferă un serviciu post-vânzare și vă oferă posibilitatea de a le contacta direct pentru a rezolva orice problemă care ar putea apărea în legătură cu achiziția dumneavoastră.

 10. Ce măsuri trebuie să iau dacă există o problemă cu achiziția mea?

  După ce ați făcut achiziția online și produsul ajunge la dumneavoastră acasă, trebuie să verificați cu atenție toate etichetele și să vă asigurați că totul este ambalat corect și gata de utilizare. Dacă descoperiți probleme în timpul inspecției inițiale, anunțați imediat vânzătorul; acesta vă va ajuta, de obicei, să le rezolvați fără costuri suplimentare.

Acestea sunt recomandările noastre pentru atunci când faceți o achiziție de la jysk fete de saltele. Acestea sunt produse din catalogul JYSK, dar cumpărate online și de la Emag, așa că nu aveți cum să greșiți.

Alte promoții săptămânale de la JYSK