loading
Jysk saltele suplimentare 4 cm

Actualizat la 29/01/2022

Cumpărarea saltele suplimentare 4 cm online este mai ușoară ca niciodată. Avem sute de magazine online care ne permit să facem cumpărături rapid și convenabil.

Top 10 jysk saltele suplimentare 4 cm - Online Catalog

Saltea ortopedica, GREEN FUTURE, Silver Active, 160x200x21cm, spuma poliuretanica cu memorie 4cm si latex, sistem de aerisire, antimicrobian, fir cu ioni de argint, reversibila, 7 zone de confort, fermitate moale/ferma

Saltea, Ortopedica, GELADI Gold Edition, 200x160x32 cm, cu arcuri tip pocket, spuma memorie, fermitate medie

Saltea Ortopedica, BestSleep, Waves 21+4 Memory, 72x170x25 cm, spuma poliuretanica cu memorie, hipoalegenic, reversibila, fermitate medie

Saltea ortopedica PREVI AquaGel Air Fresh, 180x200x30cm, cu latex, spuma poliuretanica cu memorie, hipoalergenica, antibacteriana, sistem aerisire, fermitate medie

Saltea cu husa detasabila din microfibra Nichiduta Cocos Comfort + 120x60x10 cm

Saltea pentru antrenament , GO4FIT, pentru yoga, fitness, aerobic, pilates, exercitii la sol, dimensiune 183*62*6 mm, albastru

Saltea hipoalergenica ACTISOM Actilatex Plus, 160x200x26cm, cu latex, reversibila, antibacteriana, extra ferma

Saltea Ortopedica, BestSleep, Waves 21+4 Memory Heroes, 180x80x25 cm, spuma poliuretanica cu memorie, hipoalergenic, reversibila,husa detasabila cu aerisire 3D, fermitate medie

Saltea ortopedica SOFAEST, 170x190x20cm, arcuri individuale, fermitate medie

Saltea cu plasa cu arcuri bonell Spij zdrowo Neso, 90x200, Alb

Saltea de pat Ortopedica, Ortopedicus®, Silver Memory, 200x100x21 cm, fara arcuri, memory HD, ioni de argint

Saltea Anatomica Dolce Dormire 15+4 Memory Platinum, 190x140x19cm, Spuma poliuretanica cu memorie, Husa detasabila, lavabila, elastica, Bumbac Bio Premium, tratata antiacarieni, antibacterian, hipoalergenic, Sustinere ERGOnomica, Fermitate medie

Saltea reversibila ROYAL PALACE BEDDING Windsor, 160x200x26 cm, spuma poliuretanica cu memorie, fermitate ultra moale

Saltea yoga/pilates/fitness Tunturi, 182 cm x 61 cm x 0.4 cm, turcoaz

Faptul că dispuneți de întregul catalog JYSK reprezintă un mare avantaj. Accesul la cele mai bune oferte în fiecare lună ne permite nu numai să economisim, ci și să fim la curent cu ultimele noutăți.

Iată câteva lucruri de care trebuie să țineți cont pentru a vă face experiența de cumpărare online cât mai plăcută.

 1. Ce produse căutați?

  Atunci când faceți cumpărături online, este esențial să știți ce produse căutați. Dacă doriți să faceți o achiziție generală, probabil că va trebui să vizitați mai multe site-uri diferite pentru a vedea care vă oferă cel mai bun preț. Cu toate acestea, dacă vă gândiți la un anumit produs, îl puteți căuta direct pe site-uri precum Emag sau Olx.

 2. Cât de mult sunteți dispus să cheltuiți?

  De asemenea, este important să știți câți bani sunteți dispus să cheltuiți pentru achiziția dumneavoastră. Dacă aveți de gând să cumpărați saltele suplimentare 4 cm, nu veți merge din magazin în magazin până când veți găsi cel mai mic preț posibil. Pe de altă parte, dacă doriți cel mai ieftin produs, probabil că veți căuta online și veți vedea că prețurile sunt mult mai competitive.

 3. Care este obiectivul tău?

  Ce doriți să obțineți cu achiziția dvs. online? Este pentru dvs. sau ca un cadou pentru altcineva? Dacă doriți să oferiți un cadou bun, puteți alege dintre cele mai bune produse de pe piață și, de asemenea, puteți descoperi modele noi, inovatoare și originale pe care nu le puteți găsi în magazinele tradiționale din orașul în care locuiți. Dacă doriți să cumpărați ceva pentru dumneavoastră, puteți face acest lucru și online și puteți găsi cele mai bune prețuri fără a ieși din casă.

 4. De unde cumpăr?

  Odată ce v-ați decis să faceți cumpărături online, trebuie să alegeți de unde veți face cumpărăturile: ce mărci sunt de încredere, unde există oferte interesante, unde găsiți cele mai bune oferte? Puteți găsi toate acestea cu ușurință dacă vizitați paginile de pe portalul nostru. Avem informații despre cele mai recente promoții disponibile online. De asemenea, puteți alege între diferite opțiuni: în funcție de tipul de produs pe care doriți să îl cumpărați (de exemplu, haine sau electrocasnice), există site-uri dedicate exclusiv acestui tip de căutare.

 5. Cum se plătește?

  Sunt disponibile metodele de plată pe care le doriț i/ căutați? Există mai multe opțiuni, în funcție de site-ul pe care îl alegeți. De exemplu, pe unele site-uri puteți plăti cu cardul de credit sau de debit fără a fi nevoie să vă înregistrați mai întâi.

 6. Cum îmi expediați comanda?

  Deși ideea de a face cumpărături online este simplă, există întotdeauna detalii importante care trebuie luate în considerare înainte de a face tranzacția finală: În multe cazuri, produsele vândute online sunt livrate prin poștă. Cu toate acestea, există multe magazine online care oferă servicii de livrare mai aproape de dumneavoastră (de exemplu, livrare la domiciliu). - Cât timp am la dispoziție pentru a returna produsul? Cele mai multe site-uri web oferă o perioadă de garanție pentru a schimba sau returna produsul dacă nu sunteți mulțumit de achiziția dumneavoastră.

 7. Care sunt costurile suplimentare?

  Nu este important doar să știți cât veți cheltui pentru achiziția dvs., ci și cât veți cheltui dincolo de prețul produsului. De exemplu, dacă aveți de gând să cumpărați jysk saltele suplimentare 4 cm online, ar trebui să știți la cât se ridică taxele și costul total al transportului.

 8. Care sunt condițiile de transport?

  Este important să citiți în detaliu condițiile de expediere înainte de a efectua tranzacția finală. Aceste condiții includ, de obicei, detalii cum ar fi termenul limită pentru primirea comenzii și modul în care se va face livrarea (de exemplu: dacă este vorba de un pachet mic, acesta poate fi trimis prin poștă; dacă este vorba de un pachet mare, acesta va fi trimis prin curier).

 9. Există garanții suplimentare?

  Adesea, este posibil să obținem garanții suplimentare pentru achizițiile noastre online: unele magazine oferă un serviciu post-vânzare și vă oferă posibilitatea de a le contacta direct pentru a rezolva orice problemă care ar putea apărea în legătură cu achiziția dumneavoastră.

 10. Ce măsuri trebuie să iau dacă există o problemă cu achiziția mea?

  După ce ați făcut achiziția online și produsul ajunge la dumneavoastră acasă, trebuie să verificați cu atenție toate etichetele și să vă asigurați că totul este ambalat corect și gata de utilizare. Dacă descoperiți probleme în timpul inspecției inițiale, anunțați imediat vânzătorul; acesta vă va ajuta, de obicei, să le rezolvați fără costuri suplimentare.

Acestea sunt recomandările noastre pentru atunci când faceți o achiziție de la jysk saltele suplimentare 4 cm. Acestea sunt produse din catalogul JYSK, dar cumpărate online și de la Emag, așa că nu aveți cum să greșiți.

Alte promoții săptămânale de la JYSK